Општина Црна Трава званична презентација

Додељени уговoри- 2022.

Одлука о додели уговора - Тонери -2022. година

Одлука о додели уговора -  Kанцеларијски материјал -  2022. година

Одлука о додели уговора - Гориво 2022. година

Одлука о додели уговора - Помоћ у кући -  2022. година

Одлука о додели уговора - Ревизија -  2022. година

Copyright © 2013 - All Rights Reserved | opština crna trava

web: g@sa

Занимљивости

 Општинска управа

Локална самоуправа

Решења -грађанска стања

Важни телефони

ЛПА

Издавање докумената

 Електронске дозволе

Школство

Озакоњења

ЈП "ВИЛИН ЛУГ"

Галерија

Библиотека

Јавне набавке

Мапа сајта

Општина Црна Трава

Трг Милентија Поповића 61, 16215 Црна Трава

Teл/фakс 016 811 118.

ПИБ 101064719

Радно време: од понедељка до петка од 7:00 до 15:00

Информативни центар Општине

016 811 118

063 690 890

062 548 785