Општина Црна Трава званичан сајт

Вести из Црне Траве

Архива вести

16. Јун  Београд -  у Чубурском парку откривен споменик "Црнотравцу неимару"

У Чубурском парку данас је откривен споменик "Црнотравцу неимару" . Пре свега радом чланова Удружења Црнотраваца и њихових потомака у Београду,  а уз помоћ Града Београда , општине Врачар и општина Црна Трава , као и истакнутих привредника пореклом из Црне Траве, црнотравски неимари су добили заслужени споменик.

Споменик је открио заменик градоначекника Београда, Горан Весић, исказавши захвалност црнотравским неимарима  за које је рекао да су они оставили своје споменике у свим најзначајним грађевинама у престоници.

Откривању споменика у Чубурском парку присуствовали су државни секретар Министарства спољних послова Републике Србије Немања Стевановић, заменица председника општине Врачар Радмила Сарић, председник општине Црна Трава Славољуб Благојевић, председник Удружења Црнотраваца и њихових потомака Бошко Стефановић, као и бројни чланови и поштоваоци тог удружења.

24. Aприл   ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ И УСКРШЊИ ПРАЗНИЦИ

Поводом предстојећег празника данас је у центру Црне Трави одржан традиционални Ускршњи базар. На штандовима деце ПУ Младост, основне и средње школе продавани су у хуманитарне сврхе ускршњи украси, колачи, шарена јаја... Лекари Дома здравља, амбуланте Црна Трава су на свом штанду мерили притисак и ниво шећера нашим грађанима... Одржана  је и свечана седница Скуопштине општине Црна Трава, на којој су поред осталог додељна и  Општинска признања заслужнима у развоју свих сегмената општине Црна Трава.

Copyright © 2013 - All Rights Reserved | opština crna trava

web: g@sa