Општина Црна Трава званичан портал

Почетна

Општина Црна Трава   

Трг Милентија Поповића 61, 16215 Црна Трава

Teл/фakс 016 811 118.

ПИБ 101064719

Радно време: од понедељка до петка од 7:00 до 15:00

ИНФОРМАТИВНИ ЦЕНТАР ОПШТИНЕ

016 811 118

063 690 890

062 548 785

Copyright © 2013 - All Rights Reserved | opština crna trava

Мапа сајта

web: g@sa